loader

Magma de Cabreiroá - Agua Pura con finas burbujas carbónicas

Magma de Cabreiroá
Auga con gas de finas burbullas

Magma de Cabreiroá - Agua Pura con finas burbujas carbónicas

Gama de formatos Magma de Cabreiroá Orixinal

Pasaron centos de anos para que poidas beber esta auga con gas carbónico natural de
orixe magmática. Todo comezou cando este planeta se empezou a formar, a codia
arrefriouse e capturou no seu interior o magma incandescente.

Desde entón, o gas da súa combustión mestúrase coa auga que cae sobre o noso
manancial e outorgalle un carácter diferente por natureza.

Magma de Cabreiroá - Agua Pura con finas burbujas carbónicas

Magma con gas - Agua Pura, con gas de origen magmático

Magma con gas
Auga Pura, con gas de orixe magmática


Magma con gas - Agua Pura, con gas de origen magmático

Gama de formatos Magma de Cabreiroá con Gas

Unha auga diferente por natureza con Gas de orixe magmática.

Para gozar dunha auga con Gas en todo o seu sabor e propiedades
“diferentes por natureza”.

Gózao en tamaños de 1l,
500 ml y 330 ml.

Magma con gas - Agua Pura, con gas de origen magmático

Agua con gas de finas burbujas - Tu refresco más natural

Auga con gas de finas burbullas
O teu refresco máis natural

Magma de Cabreiroá - Agua Agua Pura con finas burbujas carbónicas

O teu refresco máis natural

Esquece os azucres, os colorantes, os artificios.
Agora tes unha forma máis saudable de refrescarte, directa desde o corazón da natureza: Magma de Cabreiroá. Unha auga diferente de orixe magmática, cunha combinación de gas carbónico natural e bicarbonato, que estimula o sentido do gusto. Descubre a maneira máis natural de refrescarte coas dúas variedades de Magma de Cabreiroá.

Purity

Ingredientes

  • Lima cortada en cubos
  • Amorodos
  • Mel
  • Menta

Completar con Magma de Cabreiroá
Decoración: ramiña de menta. Cristalería: vaso mojito

Paso a paso: introducimos no vaso lima en cubos, dous amorodos, unha culleradiña de mel e as follas de dúas ramiñas de menta. Macerámolo ben, enchemos o vaso ata arriba con xeo picado, revolvemos ben coa culleriña mesturadora, completamos con Magma de Cabreiroá e decoramos finalmente cunha ramiña de menta aromática.

Fresh Grapes

Fresh Grapes

Ingredientes

  • Lima cortada en cubos
  • Catro uvas
  • Azucre moreno
  • Menta

Completar con Magma de Cabreiroá
Decoración: ramiña de menta e corte de uva. . Cristalería: vaso de “mojito”.

Paso a paso: introducimos no vaso lima en cubos, catro uvas, dúas culleradiñas de azucre moreno e as follas de dúas ramiñas de menta. Macerámolo ben, completamos o vaso ata arriba con xeo picado, revolvemos ben coa culleriña mesturadora, completamos con Magma de Cabreiroá, e decoramos finalmente cunha ramiña aromática de menta e corte de uva.

Magma Caribe

Ingredientes

  • 20 cl de Magma de Cabreiroá
  • 1 lima en rodas
  • 15 follas de hierbabuena

Paso a paso: servimos nun vaso moito xeo, 20 cl de Magma de Cabreiroá e agregámoslle rodas de limas e as follas de menta-pementa. Finalmente, decoramos cunha ramiña de menta-pementa.

Magma do Bosque

Magma do Bosque

Ingredientes

  • 20 cl de Magma de Cabreiroá
  • 2 amorodos
  • 15 follas de menta-pementa

Paso a paso: servimos nun vaso con moito xeo 20 cl de Magma de Cabreiroá y agregámoslle rodas de amorodos e as follas de menta-pementa.
Finalmente, decoramos cunha ramiña de menta-pementa.

Equilibrium

Equilibrium

Ingredientes

  • 10 cl de Magma de Cabreiroá
  • 3 cl de zume de maracuxá
  • 2 cl de zume de lima

Decoración: cuarto de roda de lima. Cristalería: vaso alto

Paso a paso: servimos nun vaso con moito xeo 10 cl de Magma de Cabreiroá, zume de maracuxá que lle aportará dozura e sabores tropicais, logo o punto cítrico e fresco cun zume de lima, xiramos o xeo suavemente coa culleriña mesturadora para unificar o cóctel, decoramos cun cuarto de roda de lima e, por último, aromatizamos o noso cóctel con aceites esenciais de lima.

Terra

Terra

Ingredientes

  • 10 cl de Magma de Cabreiroá
  • 3 cl de zume de limón
  • 4 cl de zume de arandos

Decoración: romeu. Cristalería: Vaso alto

Paso a paso: servimos nun vaso con moito xeo 10 cl de Magma de Cabreiroá, zume de limón para outorgarlle matices frescos e cítricos, logo o zume de arandos para gañar unha forte presenza en froitos do bosque, xiramos o xeo suavemente coa culleriña mesturadora para unificar o cóctel e decoramos cunha ramiña de romeu que ambientará a experiencia cun aroma mediterráneo.

Manantial Thai

Ingredientes

  • 10 cl de Magma de Cabreiroá (infusionada en frío con té vermello)
  • 1 cullerada de xarope de rosas

Decoración: pel de laranxa. Cristalería: vaso alto

Paso a paso: servimos nun vaso con moito xeo 10cl de Magma de Cabreiroá, á que engadiremos por 1 minuto un saquiño de té vermello. Ao quitalo vertemos unha cullerada de xarope de rosas e xiramos o xeo suavemente coa culleriña mesturadora para unificar o cóctel. Decorámolo introducindo no seu interior pel de laranxa.

Fresh Spirit

Ingredientes

  • 10cl de Magma de Cabreiroá
  • 2cl de zumo de limón
  • 2cl de zumo de lima
  • 2cl de licor de mora sin alcohol

Decoración: ramita de menta. Cristalería: vaso alto

Paso a paso: servimos en un vaso con mucho hielo 10cl de Magma de Cabreiroá, zumo de lima y limón a partes iguales, luego el licor de mora sin alcohol para equilibrarlo, giramos el hielo suavemente con la cucharita mezcladora para unificar el cóctel, decoramos con una ramita de menta que aromatizará toda la experiencia.

Edén

Ingredientes

  • Macerado de bagas de cimbro
  • 1 cullerada de zume de lima
  • Completar con Magma de Cabreiroá
  • Rodas de cogombro. Cristalería: vaso “mojito”

Paso a paso: introducimos no vaso 15 bagas de cimbro e unha cullerada de zume de lima, macerámolo ata esmagar as bagas, completamos o vaso ata arriba con xeo picado, revolvemos ben coa culleriña mesturadora, completamos con Magma de Cabreiroá e introducimos rodas de cogombro que sumará intensos e frescos aromas.

Garden

Garden

Ingredientes

  • ½ Limón cortado en cubos
  • 1 cullerada de mel
  • 4 follas de albáfega
  • Completar con Magma de Cabreiroá

Decoración: ramiña de albáfega. Cristalería: vaso “mojito”

Paso a paso: introducimos no vaso limón en cubos, una cullerada de mel e 4 follas de albáfega, macerámolo ben, completamos o vaso ata arriba con xeo picado, revolvemos ben coa culleriña mesturadora, completamos con Magma de Cabreiroá e decoramos finalmente cunha visual e aromática folla de albáfega.

Summer Up

Summer Up

Ingredientes

  • 3 cl de zume de lima
  • 1 cullerada de marmelada de amora
  • Completar con Magma de Cabreiroá
  • Cortes de xenxibre

Cristalería: vaso collins

Paso a paso: introducimos na cocteleira moito xeo, o zume de lima e a marmelada de amora, batemos con enerxía durante 15 segundos, vertemos nun vaso con moito xeo e completamos con Magma de Cabreiroá. Decoramos con cortes de xenxibre que lle aportarán un aroma moi refrescante e purificador.

Oasis

Ingredientes

  • 4 cl de zume de pomelo
  • 1 cullerada de mel
  • Completar con Magma de Cabreiroá

Decoración: pel de pomelo. Cristalería: vaso collins

Paso a paso: introducimos na cocteleira moito xeo, o zume de pomelo e a cullerada de mel, batemos con enerxía durante 15 segundos, vertemos nun vaso con moito xeo e completamos con Magma de Cabreiroá. Decoramos coa pel de pomelo.

Excellence

Ingredientes

  • 4 cl de zume de mandarina
  • Culleradiña de xarope de agave
  • Completar con Magma de Cabreiroá

Decoración: pel de limón. Cristalería: vaso collins

Paso a paso: introducimos na cocteleira moito xeo, o zume de mandarina e a culleradiña de xarope de agave, batemos con enerxía durante 15 segundos, vertemos nun vaso con moito xeo e completamos con Magma de Cabreiroá. Decoramos coa pel de limón.

Quality

Quality

Ingredientes

  • 4 cl de zume de laranxa
  • 1 cullerada de marmelada de fresa
  • Completar con Magma de Cabreiroá

Decoración: corte de amorodo. Cristalería: vaso collins

Paso a paso: introducimos na cocteleira moito xeo, o zume de laranxa e unha cullerada de marmelada de amorodo, batemos con enerxía durante 15 segundos, vertemos nun vaso con moito xeo e completamos con Magma de Cabreiroá. Decoramos cun corte de amorodo que realzará a visual do noso cóctel e lle aportará aromas a froitos do bosque.