loader
    Síguenos

Gastronomía

Elixir correctamente a auga mineral, con ou sen gas, que mellor acompaña os teus pratos fará que goces dunha experiencia gastronómica completa. As características específicas da auga de Cabreiroá axudaranche a descubrir novas sensacións no teu padal e a disfrutar a gastronomía a outro nivel.

Os nosos tres tipos de auga teñen características moi definidas:

cabreiroa-logo

Cabreiroá Mineral Natural Sin Gas
Suave, envolvente, sen estridencias, fresca. Aporta unha sensación de hidratación completa.

magma-original

Magma de Cabreiroá Original
Naturalmente gasosa, fina burbulla medianamente sostida, cun amarguexo final que alarga o posgusto.

magma-con-gas

Magma de Cabreiroá Original
Naturalmente gasosa, fina burbulla medianamente sostida, cun amarguexo final que alarga o posgusto.

VIDEORECETAS DE MARIDAXE INVERSO

Deixámoste unhas ideas de pratos cuxo sabor vese acentuado cando se degustan xunto con Magma de Cabreiroá. Descubre os nosos maridaxes inversos.
Maridaje inverso
Cociñeiro:
Restaurante:

Maridaje inverso

Álvaro Gantes

Maridaje inverso

(Español) Gorka Rodríguez

Maridaje inverso

(Español) Álvaro Gantes

Maridaje inverso

(Español) Gorka Rodríguez

Maridaje inverso

(Español) Pablo Pizarro

Maridaje inverso

(Español) Julio Sotomayor y Daniel Guzmán

Maridaje inverso

(Español) Pablo Gallego

Maridaje inverso

(Español) Iñaki Bretal

Maridaje inverso

(Español) Tino Otero

Maridaje inverso

(Español) Manuel Costiña

Maridaje inverso

(Español) Chisco Jiménez

Maridaje inverso

(Español) Adrián Felípez

Maridaje inverso

Antonio Amenedo

Instagram #cabreiroa